duminică, 27 februarie 2011

Sfarsitul lumii , astazi sau maine?

Despre sfarsitul lumii exista foarte multe teorii ,  adevarate sau neadevarate oricum inspaimanta lumea . Sfarsitul lumii, fie ca e astazi , maine , poimaine , peste o saptamana , peste o luna , peste un an , peste 1000 de ani , peste 10000000 de ani v-a fi odata si odata . Unii spun ca acesta v-a fi in 2012 prin mai multe teorii , fie ca un meteorit v-a lovi Pamantul fie ca e din alta pricina dar nu e sigur 100% ca  pe data de 21 decembrie 2012 v-a fi ''sfarsitul lumii''. Eu cred ca daca un asteroid sau meteorit de marimea unui teren de fotbal ar lovi Pamantul  atunci v-a fi sfarsitul lumii deoarece s-ar produce multe cataclisme , un fenomen ar declansa altul si tot asa ar fi o distrugere in lant.
In 1940, clarvazatorul american Edgar Cayce, vedea sfarsitul lumii anuntat de un cutremur devastator in America de Sud si o eruptie vulcanica in Islanda. Cum eruptia s-a si produs, ne intrebam ce va urma si la ce ar trebui sa ne asteptam?

Cu totii stim ca au existat mereu astfel de prevestiri. De moment sau nu, prevestiri facute de
oameni stinsi de mult timp sau de contemporani - Dar..minune! Inca suntem aici. Iar tu in acest
moment citesti ceea ce am scris eu, un pic frustrat de nivelul de dezinformare la care s-a ajuns in
zilele noastre si de lenea unora de a se interesa mai mult inainte de a crede ceva sigur...
Deasemenea o explozie solara ne-ar putea perturba deoarece ne-ar strica toate caile de comunicatii si poate sa afecteze si umanitatea.NASA anunta ca tsunami-ul solar, declansat de cea mai puternica eruptie din ultimii 4 ani, a inceput sa-si arate efectele. Americanii se tem ca masa imensa de particule trimisa catre Pamant ar putea interactiona si cu liniile de inalta tensiune.
Explozie solara


Medicii in schimb, fac o legatura intre eveniment si starile de depresie si nervozitate pe care le-am putea simti si noi oamenii.
Fluxul de plasma ejectat de eruptia solara care  afecteaza Pamantul  se  va deplaseaza spre atmosfera terestra cu o viteza de 410 kilometri pe secunda.
Intr-un fel sau altul daca sfarsitul lumii nu va fi produs de un fenmen natural , acesta va si fi produs de catre oameni in timp , deoarece totalitatea centraleleor , masinilor si alte mijloacelor de poluare v-or fi construite in continuu de catre oameni. Deci in concluzie sfarsitul lumii v-a veni odata dar nu cred ca acum in secolul 21 poate v-a veni peste 5.000.000.000 cand soarele v-a exploda ca oricare alta stea si v-a duce la disparitia rasei omenesti din univers si la disparitia Caii Lactee.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu